Paula Abdul har vært dommer i «American Idol» siden talentshowet hadde premiere i 2002. Onsdag denne uken offentliggjorde hun sin avgjørelse om å hoppe av karusellen via sin konto på Twitter. Uenighet med tv-kanalen Fox om lønnsnivået skal ha vært bakgrunnen for at samarbeidet ble avsluttet.

– Jeg kommer til å savne å hjelpe nye talenter men mest av alt vil jeg savne å være en del av et show som jeg hjalp til å bli et internasjonalt fenomen fra første dag, skrev hun på siden sin.

Støtte

I etterkant av nyheten har Abdul fått mengder med støtteerklæringer fra fansen, men ifølge Huffington Post har det heller ikke manglet på nye jobbtilbud for den tidligere popstjernen og koreografen.

– For øyeblikket er jeg blitt tilbudt mange fantastiske ting og jeg må ta en pustepause, sove litt og så gå igjennom alt sammen, sier hun til avisen.

Dans

Et av de heteste ryktene rundt Abdul er at hun er aktuell som ny dommer i «So You Think You Can Dance», showet som her i Norge er sendt på TV Norge under navnet «Dansefeber». Ifølge US Magazine avviser hun ikke tanken.

– Jeg vil ikke utelukke det. Jeg er en danser og en koreograf og dans står mitt hjerte nært. Men jeg har ikke satt meg ned for å diskutere noe med noen. Det kommer til å skje i løpet av de neste par ukene, sier hun til magasinet.

Den sjette sesongen av «So You Think You Can Dance» har premiere i begynnelsen av september.

Her er Abduls hit "Straight Up" fra 1988 til glede for nye seere: