«Nød lærer naken kvinne å spinne», heter det. Og den kostbare oppussingen av Pamela Andersons hjem i Los Angeles gjør at Anderson stadig søker nye oppdrag som kan få økonomien i balanse igjen.Anderson (42) skal ifølge BBC ha fått en halv million kroner i lønn for to ukers innsats på en teaterscene i London. Den allsidige damen har også et par TV-tilbud på hånden som dreier seg om ulike realitykonsepter, dersom vi skal tro Mail on Sunday.

Og siste rykte ut om Anderson er at en singelutgivelse står for tur, melder svenske Aftonbladet. Baywatch-stjernens debutsingel får tittelen «High», og en som vet litt om innspillingen er designervennen Richie Rich:

– Pam sa klart fra om at hun ikke ville synge noe som er for vanskelig. Så hun kommer bare til å synge ordet «High» gang på gang, sier han ifølge New York Post.

Sammen med Richie Rich lanserer Anderson også kleskolleksjonen «Muse».

Mens den verste renoveringen av huset hennes har pågått, har Anderson i perioder bodd i en husvogn. Det har stadig kommet meldinger om at hun nærmest har gått konkurs på grunn av de store utgiftene. (©NTB)