ARENDAL: – Jeg var litt for stor i kjeften under en fest rett etter nyttår. Da tok jeg kompisen min i hånden på at jeg skulle gå fra Arendal til Lillesand for å kjøpe billetter dersom Flogging Molly kom til Hovefestivalen, forklarer Hansen.

Les også: Punkere tilbake til Sørlandet

Det kan han angre på i dag. To uker etter veddemålet var bandet booket til festivalen, og i dag måtte Hansen starte den vel tre og en halv mil lange spaserturen.

Målet er huset til festivalsjef Toffen Gunnufsen. Selv regner Hansen med å bruke mellom 12 og 14 timer på turen. Da fvn.no snakket med ham lørdag ettermiddag, hadde han og tre kamerater allerede gått i ni timer.

– Vi hadde en lang pause på bryggen i Grimstad. Vi går ikke i marsjfart akkurat, vi tar det ganske med ro. Men jeg merker at beina ikke er så samarbeidsvillige lenger, sier Hansen.

Selv planlegger han å betale for konsertbillettene når han kommer frem, men det vil ikke Gunnufsen ha noe av.

– Det er klart gutten skal få billettene gratis av meg etter en slik innsats, sier han, og legger til at han gleder seg til å møte Hansen.

– Han er hjertelig velkommen hit. Jeg synes det er bra det fortsatt finnes folk med initiativ. Dette synes jeg var et veldig morsomt påfunn, sier han og ler.