ARENDAL: Punkbandet fra Baltimore i USA spiller på Hovescenen i kveld, men ankom Arendal allerede mandag. Gutta elsker livet "på veien" og innrømmer at de er glad i å ta seg en fest når de er ute og reiser. Men da Gaskarth via Twitter inviterte folk til hotellrommet sitt sent mandag kveld, var det ingen som dukket opp.

— Nei, det kom ingen. Det ble bare meg og litt vin, flirer den 23 år gamle rockeren i Hove-sola tirsdag ettermiddag.

Heltente før konserten

Fvn.no møter han og vokalist, Jack Barakat noen timer før de entrer Hovescenen. I kveld skal de spille før 30 Seconds to Mars og Linkin Park, to band de ser opp til.

— Linkin Park har vi jo hørt på sidene vi var bittesmå. De er jo blitt legender. Vi synes det er utrolig gøy å spille her samme dag som dem.

"Amazing!"

All Time Low er et ungt, men likevel meget etablert og bereist band. De fant sammen da de gikk nest siste året på Highschool i 2003, fikk sin første platekontrakt i 2004 og har allerede rukket å gi ut fire studioalbum. Det siste var "Dirty Work" som kom i fjor. Før sommerens festivalsesong har gutta gjennomført en omfattende turné, og møtt fans i land de nesten ikke visste fantes.

— Jeg husker første gang jeg hørte den første singelen fra "Dirty Work" på radio. Det var i Luxembourg. Før vi kom dit visste vi ikke at det var et land en gang! Å oppleve noe sånt er bare helt "amazing"! sier Gaskarth.

Twitter, Facebook og Myspace

Å pleie kontakten med fansen ser All Time Low på som en av sine viktigste oppgaver. Derfor er de flittige brukere av både Twitter, Facebook og Myspace. Ny teknologi har gitt dem muligheten til å kommunisere direkte med sine tilhengere, noe de setter stor pris på.

— Jeg tror mye av nøkkelen til at vi har hatt suksess er kommunikasjonen vi har med fansen. Vi har på en måte vårt eget samfunn, og vi snakker med dem hele tiden, forteller punkerne.

I Norge for tredje gang

Det er tredje gangen Jack Barakat, Alexander Gaskarth, Zachary Merrick og Rian Dawson besøker Norge. Og selv om de referer til Arendal sentrum som en "village" og ikke en "city", har de ellers kun lovord å si om landet.

— I Norge er alt vakkert, både menneskene, naturen og maten! sier de.