Paret gjorde det slutt på sin forlovelse i 2005 etter at det kjent at han hadde et forhold på si med barnepiken Daisy Wright som passet på ungene hans. Nå m eldes det altså at den 37 år gamle skuespilleren og Sienna Miller slo seg sammen igjen da de var på en badeferie i Karibia i desember i fjor.Den 28 år gamle skuespilleren er nå blitt med den samme antikke diamantringen Jude Law ga til henne i 2005, men bærer den på sin høyre hånd for å unngå spekulasjoner.

– De vil ikke gå ut offentlig med forlovelsen og det er derfor Sienna bærer ringen på den gale hånden. De holder det hemmelig, men er veldig lykkelige og håper virkelig de skal få det til. Jude har besøkt Siennas foreldre og hennes søster Savannah og har jobbet hardt for å gjøre rett og skjell for seg, sier en kilde til nettstedet Mail Online.

I mellomtiden har Jude Law innrømmet at det å få et fjerde barn har gjort ham mer moden.

Skuespilleren har tre barn med ekskona Sadie Frost, Rafferty (13), Iris (9) og Rudy (7) og en annen datter, sju måneder gamle Sophia, med modellen Samantha Burke.

– Datteren min fikk meg til å innse at om det er noe som vil gjøre deg til en mann så er det å få viljen sin satt på plass av en liten jente. Før eller siden må du bli voksen, sier han til magasinet Parade. (©NTB)