Poptrioen, bestående av Kevin, Nick og Joe, hadde gitt tusenvis av fans en gratiskonsert i Hollywood lørdag, men trespannets glede var kortvarig. Da de forlot konsertstedet ble de sittende fast i en heis. Om hendelsen sier Joe Jonas: – Vi var fanget i heisen sammen med åtte folk og sikkerhetsvakten vår, Big Rob.

Diabetikeren Nick hadde størst grunn til å uroe seg, ettersom han ikke hadde med seg medisin. Han sier: – Jeg fikk ikke panikk. Men jeg hadde ikke blodsukkermåleren min med meg. Ingen hadde den med, og jeg var redd for at dersom blodsukkernivået ble lavt, ville det ikke være noe vi kunne gjøre med det.

Joe innrømmer at det som først fikk dem til å le, ble mer og mer skremmende etter hvert som tiden gikk. Han sier til magasinet People:

– Jeg gikk fra: «Okay, dette er festlig, vi sitter fast i heisen, trykk på knappen», til: «Dette er vilt, ok, jeg får ikke puste ...»

Men panikkanfallet fikk sin avslutning da brannmennene kom. Joe avslører imidlertid at brannmannskapet måtte ty til økser for å ta seg inn til dem. (©NTB)