Amerikansk sladrepresse gasser seg i detaljene rundt Denise Richards skriv til domstolen i California. På grunn av det 17 sider lange partsinnlegget fikk hun fredag rettens medhold i kravet om at den fraseparerte ektemannen, Charlie Sheen, ikke får gå nærmere enn 100 meter fra henne og de to døtrene deres.Verden får vite stadig mer av detaljene fra dokumentet der Sheen beskrives som avhengig av porno, piller og gambling. Samtidig skal den vakre tobarnsmoren Richards ha blitt observert med musikeren Richie Sambora fra bandet Bon Jovi.

Amerikanske People magazine har bilder av Richards og Sambora kyssende på en kafé og en venn av Denise sier til bladet at de ved det fjerde stevnemøtet havnet til sengs.

Sambora ble nylig kastet ut hjemmefra av ektefellen, den minst like kjente skuespilleren Heather Locklear. Årsaken til bruddet for det tilsynelatende lykkelige paret skal være at Locklear fant heftige nakenbilder i mannens e-post av en ikke offentlig navngitt, felles venninne av paret.

Sambora har nektet for at han skal ha bedt om å motta bildene, men Locklear har ikke villet ta mannen til nåde igjen. Hun skal derimot være observert med skuespiller David Spade en rekke ganger etter at separasjonen fra Sambora var et faktum. (©NTB)