Han ble ikke akkurat satt på vannet i noen sivkurv. Men ifølge Hello! hadde ekteparet kjøpt fødselsbadekar til boligene sine i både New York og London — for å være på den sikre siden, så kanskje unge Moses Martin kom til verden under vann?Ingen flere detaljer utover navnet på den nyfødte gutten ville Paltrows talsmann oppgi, annet enn at han kom til verden i løpet av helgen.

Chris Martin er vokalist og låtskriver i bandet Coldplay, som i 2003 kom med låta «Moses», utgitt på liveskiva «Live 2003», der han synger: «Come on now, don't you want to see/this thing that's happening to me/like Moses had power over sea/so you've got power over me».

Moses Martin får likevel en smule enklere navn enn søsteren, som heter intet mindre enn Apple Blythe Alison Martin - et navn Gwyneth har fått pepper for, men som hun hevder hun synes er «søtt».

Gwyneth Paltrow hevdet en gang at hun ville ta seg fri fra karrieren for å oppdra barna sine, men når de to først er her, er hun travlere enn på lenge: Hun har sagt ja til to store filmer som starter innspilling i 2006 - den ene med tema fra Watergate og den andre en biografisk film om Marlene Dietrich der hun skal ha tittelrollen. (©NTB)