Det var psykiateren og Anna Nicoles venninne, Dr. Khristine Eroshevich som hadde foreskrevet all den forskjellige medisinen.

Eroshevich hadde gitt resepter for elleve typer legemidler, over 1.800 piller og en flaske av det sterke beroligende middelet chloral hydrate til Anna Nicole fem uker før hun døde av en overdose.

Nå kan Eroshevich miste legelinsensen hvis utvalget finner henne skyldig i misligholdelse. Dette melder Reuters.

Gjør et unntak

— Jeg kan bare fortelle at hun (Eroshevich) blir gransket i forbindelse med Anna Nicole Smith-saken, sa utvalgets talskvinne Candis Cohen.

— Slike etterforskninger er vanligvis ikke offentlige, men vi gjør et unntak i dette tilfelle ettersom vi vil berolige folket at vi gjør jobben vår.

Under Anna Nicoles obduksjon ble det funnet ni forskjellige stoffer i systemet hennes.

Bestemor søker også om foreldreretten

Men det er ikke bare doktoren som er i trøbbel. Det går også hett for seg i den pågående farskapssaken der det de involverte nå venter på DNA-resultatene.

Men uansett hvem som er faren, vil Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, også ha foreldreretten til sju måneder gamle Dannielynn. Onsdag leverte hun formynderskapssøknaden ifølge nyhetsbyrået Wenn.

Det er Howard Stern som har tatt vare på Dannielynn siden Anna Nicoles dødsfall 8. mars og han mener bestemt Arthur ikke bør få foreldreretten.

Alt er bra med Dannielynn

— Howard har dedikert livet sitt til å passe på at Dannielynn har det aller beste. Arthur kan aldri stille opp med det samme, uttalte Howard Sterns bror Gary.

Også Sterns søster Bonnie var sterke i sine ord mot Arthur på «Entertainement tonight»:

— Du vil aldri få babyen.

Uvitende om dramaet som foregår rundt henne, melder Sterns søsken at Dannielynn har det svært bra.

— Vekten er perfekt, høyden er perfekt og barnet utvikler seg perfekt, konstarterte den potensielle tanten og onkelen etter seks-måneders sjekken.