KRISTIANSAND: — Vi skal skape en mest mulig gjennomført åttitallsstemning på Havana. Åttitallet er på full fart inn igjen, og da hører det med å ha kjente gjester fra åttitallet, sier Gorm Christoffersen som driver Havana Etcetera.

Hver onsdag i mai blir det åttitallstema på utestedet, og til to av onsdagene har dansken skaffet seg riktig celebre verter.

9. mai kommer Johnny Logan (52), og 23. mai står Samantha Fox (41) på dørstokken.

Det er som kjent ikke lenge siden en norsk sauebonde fikk uventet besøk av Samantha Fox som måtte nødlande med helikopteret sitt. Det er trygt å anta at samtlige norske menn mellom 30 og 40 (og en stor del av kvinnene også), fikk et forhold til Samantha Fox da hun i 1986 slo gjennom lydmuren med sine to fordeler i størrelse 80D.

Disse koblet med et uskyldig oppsyn på en sped kropp ble rett og slett litt mye for de fleste tenåringsgutter. Og hormonnivået sank ikke akkurat da hun stønnet seg gjennom megahiten «Touch me now (I want your body)» i 1986. På begynnelsen av nittitallet la Fox opp som modell, men hun synger fortsatt. Synge gjør hun også på Havana 23. mai:

— Både Samantha Fox og Johnny Logan skal holde en times show, og de vil være til stede som verter hele kvelden. Hva mer de skal gjøre vil vi ikke røpe så mye om, sier Christoffersen.

Johnny Logan er altså først ut allerede førstkommende onsdag. Iren er kjent som Mr. Eurovision, etter å ha blitt tredobbelt Melodi Grand Prix-vinner. I 1980 vant han med «What's another year», i 1987 med «Hold me now» og i 1992 komponerte han vinnersangen «Why Me».

Gorm Christoffersen lover dessuten at han har flere åttitallsgjester på lur.