KRISTIANSAND: — Boy George skal kjøre et DJ-sett 4. juli under Quartfestivalen, bekrefter innehaver av Kick, Narve Ellefsen overfor fvn.no.

Det var i begynnelsen av mai i år at Kristiansands-mannen Audun Carlsen stod fram i en rekke norske medier og hevdet seg kidnappet av Boy George.

— Jeg er i stor fare. Jeg vet ikke hvor jeg skal dra. Jeg kjenner ikke til hvilke rettigheter jeg har som norsk borger, og jeg har ingen beskyttelse. Jeg føler at jeg ikke har noen som kan verne meg mens politiet foretar sin etterforskning, sa Carlsen til Nettavisen.

Carlsen påstod at han skal ha blitt lenket til en vegg på soverommet til Boy George. Deretter skal han og en annen mann ha dratt fram en bag med sexleker og en pisk, før han sa at 28-åringen skulle få det han fortjente. Deretter skal Carlsen ha klart å komme seg løs og stikke av.

Boy George avviste påstandene, men han ble avhørt av politiet og løslatt mot kausjon.

Det er uvisst hva som er blitt av saken i det britiske rettssystemet.

Men under Quarten blir det ikke konsert hvor Boy George framfører " Do You Really Wanna Hurt Me", det blir et DJ-sett der briten med sitt flamboyante utseende skal snurre plater for publikum.

— Han kjører et sett med mye fet house og disko, og trekker fram artister som inspirerer ham selv. Det er som DJ Boy George har best rykte, sier Ellefsen.