KRISTIANSAND: Anmelderne mener det skaltes og valtes med Marias talent på albumet «For a moment». Dagbladet er en av dem som kaster en toer, og de skriver blant annet at«man kan føle både sympati med og sorg for hvordan Maria Arredondos vennlige popstemme forvaltes». Kulturavisen mener låtene presenteres med intetsigenhet.

Mangler personlighet

Resultatet er ifølge avisen en av de huleste popplatene landet har hørt i år. Melodiene er forglemmelige, refrengene mangler klebrighet og kjærlighetsklisjeene er lettvektere. VG er av samme oppfatning. De gir «For a moment» en treer og etterlyser mer nakne arrangementer. Avisen skriver blant annet «Maria synger både kraftfullt og inderlig, men det kan virke som om platens produsenter har vært redde for at en eller annen feil skal oppdages i stemmen hennes, ettersom detaljer lesses på i lydbildet jo mer intenst Maria synger». Anmelder Stein Østbø mener platen mangler den personligheten og selvstendigheten som bor i stemmen hennes.

Dyrker klisjeene

Aftenposten synes albumet er en lettvekter. I likhet med Dagbladet antyder de at for mange produsenter har vært involvert i arbeidet. Avisen skriver at «musikken flyter forbi, motstandsløst og friksjonsfritt. Man dyrker klisjeene mer enn godt er både musikalsk og tekstlig».

Anmeldelsen på TV 2s underholdningssider, Side2.no, er heller ikke lystig lesning for 22-åringen. De gir også en toer og skriver blant annet «Maria Arredondo er Norges svar på Celine Dion. Kjøp heller originalen». Anmelderen mener «For a moment» er kjedelig, konformt, uoriginalt og klisjémettet.

Fædrelandsvennen ga i går albumet en treer. Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen har ikke anmeldt albumet ennå. «For a moment» er for øvrig Marias fjerde album, og hun har solgt 150.000 av de foregående. Førstesingelen til fjerdeplata «Brief and Beautiful» har allerede solgt 10.000 eksemplarer og ligget på VG-lista i flere uker.