Britney Spears advokater har kontaktet WFLZ etter at radiostasjonen satte opp store reklameplater av popstjernen med nybarbert hode.

Dette falt ikke i smak hos Spears som nå forlanger at annonsene blir tatt vekk. Dette skriver Reuters.

Sjokkterapi

Annonsen var for talkshowet «The MJ morning show» med Todd Schnitt og viste tre identiske bilder av en barbert Britney som tilsynelatende snerrer mot kameraet.

Ved siden av Britney kommer logoen til WFLZ etterfulgt av ansiktet til radioverten Schnitt.

Over de tre plakatene står påskriftene «Total nut jobs», «Shock therapy» og «Certifiable».

Det er Clear Channel Communications som eier WFLZ-stasjonen og de bekreftet mandag at de har mottatt et brev fra advokatfirmaet Lavely og Singer som er datert 14. juni.

Annonsene er borte

Brevet presiserer at man må ha tillatelse for å bruke bilder av Britney og at de krever reklameplakatene fjernet.

Lavely og Singer skriver også at Clear Channel må ha lite krav til troverdighet når de tar i bruk en slik «offensiv, uautorisert og kommersiell utnyttelse» av deres klient.

Todd Schnitt bekreftet i et intervju at selskapet nå har ryddet unna Britney-plakatene, men føyde også til at han ikke var fornøyd med avgjørelsen.

Navngi Britneys plate

Men når ikke Britney Spears truer med søksmål, jobber hun for tiden med sin femte plate og har nå bedt fansen hjelpe henne å navngi albumet.

Dette er de aktuelle titlene:

  • Omg is like Lindsay Lohan like okay like

  • What if the joke is on you

  • Down boy

  • Integrity

  • Dignity

Det er kun personer i Britneys fanklubb som kan avgi stemmer og for å bli medlem må du ut med 25-30 dollar (150-180 kroner), avhengig av hvor du bor.