I Norge er kirurg-serien TV2s er stor hit. Nå er serien her på berget mitt i sesong tre, fremdeles med svært gode tall.

Spilte mot Katie Holmes

I USA er den også enormt populær, og er nå inne i sin fjerde sesong.

Den har vært en sikker vinner for ABC, men det er alltid mange tv-serier som kjemper om seerne. Derfor er det alltid greit å legge opp til gjesteroller med populære skuespillere, som ikke minst kan trekke flere kvinner til tv-skjermen.

Den rollen er i den fjerde sesongen gitt til Joshua Jackson, skriver TVGuide. De som for en del år siden fulgte med på ungdomsserien «Dawson's creek» glemmer nok ikke så lett den karen, som blant annet spilte sammen med heller ikke ukjente Katie Holmes, nå mest kjent for å være gift med Tom Cruise.

Ta en sniktitt

29 år gamle Joshua Jackson har etter suksessen i «Dawson's creek», vært med i flere filmer samt spilt teater. Han har unngått tv-seriene, men gjør altså nå et unntak for de populære kirurgene.

For deg som har tilgang på «Grey's» før den kommer på norske tv-skjermer, vil Joshua Jackson dukke opp første gang i episode 11 i den fjerde sesongen.

For deg som allerede er ferdig med sesong tre på dvd, og vil ta en sniktitt på hva som skjer i fjerde sesong – sjekk ut hjemmesiden til ABC.