Foreldrerettssaken mellom Britney Spears og Kevin Federline vil ingen ende ta. Etter å ha bedt om narkotester og kjøreforbud med barna i bilen, vil nå K-Fed at Britney ikke skal ta med sønnene i offentlighet i det hele og det store.

Dette er for å unngå problemene som ofte oppstår når Britney er på farten, melder nyhetsbyrået Wenn.

Rødt lys var dråpen Kevin Federlines advokat, Marc Kaplan, innrømmer ønskene hans klient har kommet med under høringene som har strippet Britney for rettigheter når det gjelder barna.

Det er spesielt Britneys kjøring som gjør at K-Fed håper på at artisten vil holde seg hjemme når hun har sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1) på besøk.

Den siste dråpen i begeret var da Britney Spears kjørte på rødt lys med barna i baksetet tidligere i november. Episoden ble selvsagt filmet av fotografene som fulgte etter.

Unngå slike tilstander — Ingen syntes det er bra å kjøre på rødt lys. Det uheldige faktum i denne saken er at når du blir forfulgt av store mengder paparazzifotografer hele dagen, tar du avgjørelser som i noen tilfeller ikke er den beste løsningen, erklærer Kaplan før han fortsetter:

— Jeg mener da at det er god idé å gjøre hva man kan for å unngå at slike situasjoner skal oppstå. Det er veldig viktig for min klient (Federline) at barna ikke er med han i offentligheten for å unngå paparazziene.

Clooney forsvarer Spears Men selv om K-Fed ikke satte pris på Britneys beslutninger bak rattet, får hun nå støtte fra uventet hold.

George Clooney forsvarer nemlig kjøringen på rødt lys og skylder på fotografene som må ha distrahert Spears.

— I videoen ser man åtte karer med kamera på kvelden midt i veien. Det er ingen regler lengre. Omstendighetene er kommet til et punkt der uskyldige personer fort kan komme til skade, konstaterte Clooney til det amerikanske tv-showet «Entertainment Tonight».