KRISTIANSAND: Tom Waits trippel-cd "Orphans — Brawlers, Bawlers & Bastards" har mottatt stående ovasjoner både her til lands og i utlandet, og publikum har ikke latt vente på seg.

Engangsopplag

Det er Tom Waits selv, som hele tiden har ønsket at denne utgivelsen kun skulle være for hans mest trofaste og hengivne fans. Dermed er opplaget til platen " Orphans" blitt begrenset til et engangsopptrykk, som tilsvarer ca. halvparten av det Tom Waits bruker å selge.

Selger til gull i Norge I Norge, hvor Tom Waits bruker å selge til gull, er det kun blitt lansert 10.000 eksemplarer for salg av albumet. Disse eksemplarene forsvant fra Bonnier Amigos lager allerede under forhåndssalget.

— Abumet var utsolgt fra leverandør allerede på releasedato, sier Espen Slapgård ved plateselskapet Bonnier Amigo i en pressemelding.

Det betyr at når eksemplarene som fortsatt finnes i butikkene selges ut, vil albumet ikke lenger være tilgjengelig. Albumet har vært i salg i Norge siden 20. november.

Snart tomt Det meldes om stor etterspørsel i butikk, og ønsker du deg platen til jul, og har familie som handler gavene først uti desember, kan du trolig se langt etter å finne platen under juletreet. Ved Platekompaniet i Kristiansand Kan butikksjef Marius Skoie fortelle at de regner med å gå tom for platen i løpet av uken.