— Vi hadde konsert på Tromøya en av disse forferdelige dagene i juni som regnet bort. Det var kaldt og fælt, og været la en demper på konserten, sier vokalist Aslag Haugen. Han håper værgudene viser medfølelse denne gangen og lar sola titte frem. Uansett vær lover han å levere en forrykende konsert.- Vi skal gjøre vårt beste for å skape god stemning, og kommer til å spille både gamle og nye låter. Alt materialet vi spiller på sommerens konserter er hentet fra tidligere album så det er kjent stoff, sier vokalisten fra Ål i Hallingdal. Ikke lei hverandre

Gutta i Hellbillies ga ut sitt første album «Sylvspente Boots» i 1992. Siden den gang har det blitt åtte album og utallige spillejobber. Det forrige albumet med det kronologiske navnet «Niende» kom ut i mars i fjor. Siden den gang har hverdagen bestått av mye reising. Men som Aslag sier:- Reisingen er en del av gamet. Man må ta det med på kjøpet. Bygderockerne gjør unna mellom 70 og 80 spillejobber i året. - Dere blir aldri lei hverandre?- Nei, det går bra. Heldigvis. Det er jo ikke uvanlig at band sprekker fra innsiden, men vi har klart oss uten de store konfliktene. Jeg tror det skyldes at vi kjente hverandre godt før Hellbillies ble til. Dessuten hjelper det på at vi er godt voksne og ikke en gjeng med 18-19 åringer, ler 45 åringen Aslag. De godt voksne guttene planlegger å gi ut et nytt album neste år. - Jeg har en del låter på skissestadiet og får se hvor langt jeg kommer med dem i løpet av året, sier låtskriver Aslag som ikke vil røpe mye om de nye låtene. Det eneste han betror oss er at folk vil kjenne dem igjen. Til Praha igjen?

Da Hellbillies spilte inn «Niende» reiste de til Praha for å finne roen. Hvor reiser de neste år?- Vi har ikke tenkt på hvor vi skal spille inn albumet ennå. Men det er mange fine steder vi kunne ha reist. Det var veldig bra i Praha så det kan godt hende vi reiser dit igjen, sier Aslag.Nå gleder han seg først å fremst til sommeren og høstens spillejobber. - Å spille inn plater er fint, men å komme ut og møte folket har alltid vært viktig for Hellbillies. Det er noe helt spesielt i det å spille låtene dine for folk, sier Aslag Haugen.