Paul McCartney og Heather Mills ble viet tirsdag kveld i en 1700-talls kirke i Irland. Da bruden kom til kirken, ble hun møtt av tonen fra sangen "Heather" som McCartney skrev til sin siste plate.Etter vielsen gikk paret ned kirkegulvet til toner fra en brudemarsj McCartney skrev til filmen "The Family Way".

GledestårerUnder den vakre seremonien måtte Heather tørke noen gledestårer, forteller parets talsmann Geoff Baker.

— Det var en svært vakker og rørende seremoni, forteller Baker. Bruden selv var kledd i en lys brudekjole som hun selv hadde designet. Hun hadde en bukett bestående av elleve roser, forteller talsmannen videre.

Blant gjeste var den siste gjenlevende fra legendariske Beatles: Ringo Starr kom til vielsen omgitt av livvakter.

Blant de 90 gjestene var også Eric Clapton, Sting og Elton John, som alle kom i chartret fly og ble fraktet til slottet med limousiner.

Heather og Paul traff hverandre i 1999. Hun arbeidet da for mineofre verden over og Paul McCartney lovet å støtte hennes arbeid - og dermed var det i gang.

Heather har vært gift en gang før i 1989, mens Paul har hadde vært gift i nesten 30 år da han mistet sin kone Linda i kreft i 1998. De hadde tre barn sammen som alle var til stede under vielsen.