Den avdankede fotballstjernen er ekspertkommentator for TV-kanalen, men imponerer først og fremst gjennom i det hele tatt å greie å gå på jobb.Ifølge Aftenposten på nett avslører The Mirror i dag at gladgutten Gazza allerede har klart å drikke for over 120 tusen norske kroner på London-hotellet hvor han bor når han ikke kommenterer kamper i studio.

Bakfull på TVMandag kveld skal han for eksempel ha tyllet i seg flere flasker Chablis mens han kjederøyket. TV-kollegene Andy Townsend og Ally McCoist tok noen glass vin med Gazza, som da avanserte til å drikke glass på glass med sprit.

Tirsdag morgen skal han til gjengjeld ha sett meget trøtt ut på britisk TV. Gazza kom også i skade for å omtale VM som FA-cupen, som beviselig er noe helt annet.

At han er alkoholiker innrømmet Gascoigne offentlig i september i fjor, men han hevdet da at han var på vannvogna. Nå sier ITV-kilder at han ser ut til å ha mistet kontroll igjen. Men britiske fotballfans elsker den forvokste gutten, og fanposten strømmer inn til ITV.