Man manglet kronene til å kjøre i gang en ny sesong, men i siste liten har programmet dratt i land nødvendige midler til å fortsette, noe som burde være en glede for alle spillinteresserte her til lands.

Visse økonomiske innstramminger har det blitt, så programmet fortsetter uten programleder Thomas Strzelecki. Men spilljunkien Frode Haugen og den stadig mer spillinteresserte Cathrine Riis Lilleaas er tilbake på skjermen i den nye sesongen.

Frode Haugen lover entusiastisk en del endringer i fjorårets konsept.

— Vi lærte veldig mye i høst, og kommer til å fortsette å prøve å finne balansegangen mellom det å appellere til alle, samtidig som vi vil legge mer vekt på at de som allerede er interessert i spill skal få flere nyheter og innslag som passer for dem. Vi kommer til å bruke mer tid på anmeldelser og vil gå mer i dybden på spill. Her kommer vi til å trekke inn forskjellige gjesteanmeldere med relevant kompetanse fra gang til gang. Vi vil også fokusere mer på nyheter og forhåndsvisninger slik at de som er over middels interessert har en grunn til å se programmet.

Spillmagasinet starter opp igjen lørdag 5. mars klokken 19.30. TORE SAND/aftenposten/fædrelandsvennen