— Jeg har ikke prøvd å finne opp hjulet med denne plata. Man må bare gjøre det man liker og håpe andre også gjør det, sier Claudia Scott. Lørdag spiller hun på Håndverkeren i Kristiansand, blant annet med sanger fra den helt nye plata "Follow the Lines".

Terning fem

Om den skrev Fædrelandsvennens anmelder Rune Slyngstad: "Det er bare så godt utført. Så trygt, så fint og så herlig å lytte til", og kastet terning fem. Med denne utgivelsen er hun tilbake i det rytmiske countrypopsporet hun ble kjent for på begynnelsen av nittitallet. Debutplata "Flowers & thorns" kom i 1992 og ble en suksess. Senere år forsøkte seg med det hun kaller mer "eteriske" utgivelser, før hun nå har vendt tilbake til sjangeren hun slo gjennom med.

Dansk eksil

— Vi har ikke hørt så mye fra deg de siste årene? Hva har du drevet med?

— Først dro jeg til Nashville i 1999 og ble der noen år. Så har jeg vært noen år i Danmark hvor jeg har spilt mye med Poul Krebs. Men nå skal jeg tilbake og vise meg fram på norske scener igjen, sier Scott. Torsdag var det releasefest på Madam Felle i Bergen, fredag spller hun i Farsund og lørdag altså på Håndverkeren i Kristiansand.

— Det blir mer turnering utover våren. Dette er bare en liten oppvarming, sier Scott.