Fire unge menn som allerede har markert seg på scenen. Blant annet under sommerens Quart. Kvartetten Zacharias fra Kristiansand viser glød, entusiasme og formidlingsiver på sitt debutalbum som det er lett å sette pris på.Midtpartiet på albumet er best med den dvelende og søkende ”Typo”, med den grønsjaktige og småskitne ”Help me” og den intense ”Vampire”. På et par låter er de så skeive og rufsete at det låter falskt og lite tight. Men når man hører albumet som helhet er det lett å bestemme seg for at dette er tilsiktet. Dette gjelder først og fremst de to første låtene, ”Sweet tooth” og ”The Harlot”, som ikke er helt i vater når man snakker om samhandling mellom det vokale og det instrumentale.

Og det er kanskje først og fremst på det vokale plan Zacharias har størst forbedringspotensial. Sindre Sannes, Mats Wennerberg og Håkon Øyen deler på å være hovedvokalister. Gitarspillet sitter veldig bra, og bandet trykker på med en miks av enkle poprockløsninger og mer vidløftige turer i retning progrock.

Vi tar til takke med det vi får nå. Det er ålreit nok. ”In the maze” er såpass bra det blir spennende å følge Zacharias videre.