Bak står Nick Egan, som var venn av den australske rockestjernen og som også kjenner de gjenlevende bandmedlemmene godt fordi han har vært regissør for flere av musikkvideoene til INXS. Han er nå forhandlinger med flere Hollywood-produsenter, melder dansk TV2.Egan har også laget videoer for Kylie Minogue, Oasis, Bon Jovi, Alanis Morissette og Duran Duran. Nå vil han debutere på kinolerretet, og håper å ha filmen om Hutchence premiereklar i 2007 — da er det 10 år siden han døde.

22. november 1997 ble Hutchence funnet hengende i et belte bundet til et dørhåndtak. Stedet var et hotellværelse i Sydney, og kjennelsen på likskuet var at 37-åringen hadde begått selvmord. Tre år senere tok også Paula Yates, mor til hans datter Tiger Lily, livet sitt med en overdose.

Nå er Tiger Lily, som blir 10 år i juli, i ferd med å følge i farens fotspor som artist: Hun er i ferd med å spille inn en rapsingle og vil følge opp med et helt album, ifølge australske The Daily Telegraph. Ifølge produsent Andy Gill, som også har jobbet med Hutchence, har hun arvet sin fars talent og er sterkt oppsatt på å løfte arven etter ham.

— Som fireåring var hun vilt begeistret for Britney Spears, men nå foretrekker hun rap og dyrker kunstnere som Eminem og Nelly. Hun har en fantastisk stemme og vi regner med å sende ut en hel plate med henne, sier Gill.

Etter at Yates døde i 2000, har Tiger Lily funnet en reservefamilie i morens eksmann Bob Geldof, som tok henne til seg så hun vokste opp med sine halvsøstre. (©NTB)