Ryktene omkring den forestående fødselen stiger i omfang og intensitet ettersom nedkomsten nærmer seg. Også opplysningene om at Holmes må underkaste seg scientologikirkens strenge regler i forbindelse med barnets ankomst, har vakt betydelig oppsikt og diskusjon.Sist ut er kona til avdøde Elvis Presley, Priscilla (60), som er blitt scientolog og nå forsvarer valget om å følge påbudet om å gjennomføre en stille fødsel. Tidligere har også John Travolta, som også er scientolog, uttalt seg om saken.

— Dersom folk faktisk hadde lest L. Ron Hubbards lære, så ville de forstå at en medikamentfri, stille fødsel er å vise respekt for barnet og unngå at det blir ubalansert. Jeg skulle ønske jeg hadde gjennomført en stille fødsel da jeg fikk Lisa Marie, sier Priscilla Presley ifølge Breaking News.

Åpenbart i tvil om Katie Holmes er i stand til å gjennomføre en stille fødsel, skal Cruise ifølge Star Magazine ha bestilt en kjempesmokk for voksne som Katie kan stikke i munnen dersom hun føler for å skrike og rope under fødselen. (©NTB)