I et intervju i aprilnummeret av magasinet Vanity Fair forteller den 41 år gamle skuespilleren at hun ble misbrukt under en periode på tre eller fire år fra hun var fem år gammel av onkelen sin.I 2002 hørte skuespilleren om et 14 år gammel jente som tok sitt eget liv i kjølvannet av at onkelen hennes skal ha misbrukt jenta. Frykt for at han skulle unnslippe straffeforfølgelse motiverte TV-stjernen til å anmelde overgrepene hun selv ble utsatt for som barn, skriver Breaking News.

— Dette var noe jeg hadde forsøkt å gjemme hele livet, men jeg var overveldet av denne unge jentas smerte og tenkte at det var tilfeldig at det ikke var meg. Når som helst kunne kjenne smerten hun må ha båret på. Jeg har aldri forsøkt å ta livet av meg, men jeg har tenkt tanken mange ganger, sier Hatcher i intervjuet.

Etter at Hatcher anmeldte overgrepene hun selv var utsatt for erklærte den 64 år gamle onkelen seg skyldig i fire tilfeller av overgrep mot 14-åringen som tok livet sitt. Han ble dømt til 14 år i fengsel.

Statsadvokat i Santa Clara i California sier til Vanity Fair at saken mot onkelen trolig ikke hadde blitt fremmet for retten uten Hatchers opplysninger. Selv sier Teri at hun nølte med å gi politiet opplysningene av frykt for at tabloidpressen skulle skrive hun utnyttet situasjonen til å fremme sin egen karriere. (©NTB)