Den populære såpeserien fylt med indie— og collegerock er populær også her hjemme. Nå kan det se ut som om serien avsluttes - eller står overfor større forandringer.Mischa Barton har truet med å slutte i showet i mange måneder og nå har det endelig skjedd. Hennes karakter, Marissa Cooper, blir drept i en bilulykke.

Selvsagt var Ryan (Ben Mackenzie) involvert, og det var også skumle Volchok. Marissa døde i Ryans armer i veikanten. Og sukk og stønn. Det var ellers en hyggelig og avstemt episode, med ungdommene som avslutter Harbor High School, rapporterer Ananova.

Barton røpet den dramatiske slutten lenge før sendingen gikk på luften, til fansens skuffelse. Hun fortalte hva som skulle skje til TV-undeholdningshowet Acess Hollywood flere timer i forkant.

Produsentene hadde forsøkt å holde slutten hemmelig ved å spille inn flere ulike endinger med ulike karakterer som ble drept.

Mischa Barton, 20, vil i stedet konsentrere seg om sin filmkarriere. Du kan se henne i David Lelands «Guilty Pleasures» tidlig neste år. Hun blir også å finne i Richard Attenboroughs «Closing the Ring» og Marc Schoelermanns «Hexxx». (©NTB)