GRIMSTAD: Etter fredagens Idol-sending fikk Steffen Jakobsen fra Grimstad mye oppmerksomhet etter å ha uttalt at han vurderte å trekke seg fra Idol.

— Jeg kjenner at jeg er lei Idol-kjøret. Jeg er ikke lei av å være artist, men jeg kjenner at jeg enten bør bli stemt ut eller kastet ut av konkurransen, sa Grimstad-mannen til tv2.no.

- Tok litt hardt i

Søndag kveld melder Agderposten at han nå har bestemt seg for å holde ut.

– Jeg tok litt hardt i. Jeg skal ikke gi meg. Det jeg uttrykte, var at jeg begynner å bli lei hele greia, sier Jakobsen til agderposten.no.

Fædrelandsvennen klarte søndag ikke å komme i kontakt med Jakobsen. Grimstad-mannens kjæreste, Esther Falck, bekrefter at han ønsker å satse videre.

Esther Falck fra Grimstad. Foto: Lars Hoen

— Jeg har sagt at han ikke må gi opp. Han var nok litt lei av dårlige tilbakemeldinger, og det skjønner jeg godt, sier Falck.

Håper han vinner

Fevik-jenta ble kjent med Jakobsen i forbindelse med Idol, hvor hun selv møtte til audition og kom med blant de 100 beste.

- Håper du han vinner?

— Han får jo mye å styre med, men jeg håper jo at han vinner, sier Falck.

Lørdag kveld opptrådte Jakobsen på Vegarheim kulturhus på Vegårshei. Da fremførte han blant annet en duett sammen med Falck. De to har opptrådt sammen ved flere anledninger, men nå blir det trolig en god stund til neste gang. Mandag er det nok en gang fullt kjør med Idol fram mot semifinalen til fredag. Finalen går av stabelen 10. mai.