Skuespilleren og modellen Eva Mendes skapte furore da hun i sommer rullet lettkledd rundt i en seng for å reklamere for Calvin Kleins parfyme Secret Obsession. Årsaken til oppstyret var at en av skuespillerinnens brystvorter viste. Dette ble for sterk kost for flere amerikanske kabelselskaper og Calvin Klein måtte lage en sensuert utgave for det amerikanske markedet.

Sengetøy

Nå avslører Mendes at hun har designet en ny serie sengesett under navnet Vida linen. Disse kommer for salg i USA i slutten av september, og ifølge PR Inside er skuespillerinnen er svært fornøyd.

– Jeg er en stor fan av interiørdesign og arkitektur. Dersom jeg ikke var skuespiller hadde jeg vært interiørdesigner. Jeg er ikke smart nok til å være arkitekt, forteller hun.

Skuespiller

Mendes er kjent fra filmer som «Training Day», «Once Upon a Time in Mexico» og «Hitch». I tillegg til å reklamere lettkledd for Calvin Klein har Mendes også lånt utseendet sitt til Revlon og Levi's. Å designe sengetøy mener hun er helt naturlig. Hun opplyser også at slekt og venner ser på dette som helt naturlig ettersom stjernen setter pris på å tilbringe tid i sengen.

– Jeg elsker å sove. Dersom det var en olympiade for soving hadde jeg tatt gull. Jeg er cubaner. Vi elsker å sove, slår hun fast.