KRISTIANSAND: Når hardrockbandet Skambankt står på scenen på Kick 28. oktober, blir det med sørlandspunkerne i Honningbarna som support.

– Vi har alltid hørt mye på Skambankt, og hatt lyst til å spille med dem helt siden vi startet bandet. Da er det ekstra gøy at vi skal spille for dem nå, sier vokalist i Honningbarna, Edvard Valberg.

Honningbarna har bare spilt sammen siden i fjor hørt. De skal spille under Hovefestivalen, Øyafestivalen og Norwegian Wood, og har blitt spilt på nasjonal radio. Ting har skjedd raskt for sørlandspunkerne, som kan lure hvem som helst med sitt søte bandnavn. Musikken er nemlig langt fra like søt som honning. Litt som Skambankt, som de også har blitt sammenlignet med.

– Å bli sammenlignet med dem er et kvalitetsstempel. Begge bandene formidler meninger, og gir uttrykk for et annet budskap enn kjærlighet og alt det der, sier han.

Konsertarrangør Jørgen Skauge har jobbet for å få Honningbarna til å varme opp for hardrockbandet.

– Jeg har lovd dem denne jobben siden deres første konsert i november. Jeg tror dette er en drøm for dem, så de ble ganske gira da jeg fortalte dem det, sier Skauge.