Den norske produsentduoen Stargate som består av Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksens, har nok en gang hjulpet en utenlandsk popartist med hitmateriale. Denne gangen er det Usher som har fått hjelp fra nordmennene. Flere ganger har Usher vært på besøk hos produsentduoens musikkfabrikk i New York og laget en rekke låter sammen med Hermansen og Eriksen.

— Vi har gjort flere låter som er blitt veldig bra, men vet ikke hva som ender opp på albumet til slutt. Usher har spilt inn godt over 50 låter med forskjellige produsenter så det blir spennende å se hva som kommer med.

Størst i USA

— Alle låtprodusenter kommer med sitt beste materiale når Usher lager plate. Usher er kanskje USAs største mannlige artist og var imponerende i studio. Han har mye karakter samtidig som han har full kontroll, sier produsent Hermansen til VG.

Dermed taler mye for at noe av materialet til produsentene Hermansen og Eriksen vil dukke opp på r&b-stjernens femte album «Here I Stand» som gis ut i juni.

Usher får det travel

Usher ligger allerede på toppen av de amerikanske hitlistene med førstesingelen «Love In This Club» fra den kommende platen. Derfor har han fått det travelt med å gjøre ferdig albumet sitt, legger Hermansen til.

Allerede på Billboard

Stargate ligger allerede godt plassert på USAs offisielle hitliste, Billboardlista. R&B artisten Chris Brown ligger på andreplass med singelen «With you», skrevet av Hermansen og Eriksen. På femteplass ligger Rihanna med singelen «Don't stop the music», også denne signert Stargate gutta. Og det kan virke som det ikke bare er hit-laging duoen hjelper stjernene med, for Rihanna og Chris Brown er offisielt nå kjærester. Men om de møttes for første gang i studio til Stargate, vites imidlertid ikke.