Foto: Scanpix

I stedet fikk eiendomsmagnaten Trump barbere av alt håret til sin motpart.

Satset frisyren

Det var i forrige måned at Trump og McMahon ble enige om oppgjøret.

Begge var så sikre på at deres representative atleter skulle gå seirende ut av «Battle of the billionaires» at de satte hverandres hår på spill.

Vince McMahon er grunnlegger av World wrestling entertainment og hadde fribryteren Umaga med på laget.

Trumps seirende wrestler var Bobby Lashley og dermed kunne milliardæren finne fram barberingskniven etter gårsdagens Wrestlemania i Detroit.

Usikkert hvor mye hår som er igjen

Ut fra bildene å dømme, så det ikke ut til McMahon nøt å få sine lokker fjernet, men det var bare så vidt veddemålet ble et faktum.

Trump var nemlig først i tvil om han ville risikere sin verdensberømte frisyre, men ble overtalt da McMahon donerte en respektabel sum til veldedighet.

— Det var vanskelig å bestemme seg, fordi jeg foretrekker faktisk å ikke barbere hodet mitt, sa Trump den gang til AP.

McMahon derimot, var mer enn villig og håpet på skikkelige sløve sakser dersom han skulle vinne.

— Men jeg kan bli overrasket over hvor mye Moder Jord har tatt før meg. Det vet jeg ikke før jeg begynner å klippe, kommenterte en selvsikkert McMahon, ifølge TV2 Nettavisen i mars.

Knallet til McMahon

70.000 tilskuere stilte opp for å få med seg duellen mellom Trump/Lashley og McMahon/Umaga og hadde nok store forventninger til et skikkelig basketak.

Der var nemlig på en pressekonferanse 28. mars at Donald Trump slo til Vince McMahon foran åpent kamera. Rivalene var på tur å ta hverandre i hånden da Trump i stedet valgte å plassere knyttneven i ansiktet på McMahon.

— Vi pleide å være venner, men i det siste har jeg ikke likt McMahon og det mener jeg, uttalte «The Apprentice»-programlederen etter slaget.

Om hatet er ekte vites ikke, ettersom wrestling-sporten kun handler om opptreden og teater.