Dermed gjorde koret fra Birkeland bookmakerne til skamme. Et bettingselskap hadde nemlig spådd at koret til Venke Knutson fra Birkenes skulle bli det første til å ryke ut.

Men Birkeland-koret var ikke en gang blant de tre som ikke gikk direkte videre. De ble derimot ropt opp først av alle som gikk direkte videre.

Likevel var ikke bookmakerne helt på vidda. De tippet at det enten ble Venke Knutsons kor eller koret til Samsaya som røk ut. Det var sistnevntes kor som måtte dra hjem i dagens episode av tv-programmet på TV 2. — Det er en blandet følelse. Jeg er lei meg fordi koret mitt ikke får vise seg enda mer frem, men de har jo vært så fantastiske, så det går liksom ikke an å være lei seg, sa Samsaya på TV2 etter at det ble klart at koret hennes røk ut.

Koret til Venke Knutson bidro med hjemmesydde kostymer, fire solister og innøvd koreografi i kveldens direktesendte kor-konkurranse. Med seg i salen hadde koret en stor heiagjeng fra hjembygda. Blant annet en hel klasse fra Møglestu videregående skole som har læreren sin på scenen.

— Vi var overlegent representert i salen sist uke og jeg tror vi blir det nå også, sa Venke Knutson til Fædrelandsvennen før helgen.