Som en av de virkelig store a-kjendisene i Hollywood har Aniston blitt vant med at pressen og fansen er svært interessert i kjærlighetslivet hennes. Det synes heldigvis som om Aniston har evnen til å le av seg selv og den store interessen for kjærlighetslivet hennes og forholdene til blant andre Brad Pitt, Vince Vaughn og John Mayer.

Ler

I helgen fikk hun pris under seremonien Women in Film, og i takketalen benyttet hun anledningen til å le litt både av seg selv og av den massive interessen for privatlivet hennes. Ifølge Yahoo News lenket hun kjærlighetslivet sitt til titlene på filmene hun har spilt i gjennom karrieren.

– Jeg prøver å være litt mer forsiktig enn tidligere når det gjelder titlene på filmene jeg har valgt å delta i. Det er ganske rart — jeg merket for noen år siden at det så ut til å være en merkelig sammenheng mellom filmene jeg spilte i og privatlivet mitt, sa hun.

Aktuell

Aniston var sist å se på lerretet i «He's Just Not That into You» og «Marley and me». Under prisutdelingen tok hun for seg karrieren:

– Det startet med «The Good Girl», deretter ble det «Rumour has it», etterfulgt av «Derailed» og så «The Break-Up». Så dersom noen har et filmprosjekt ved navn «Everlasting Love with an Adult, Stable Male», sa hun, og lot det bli hengende i luften.

Aniston kan muligens trøste seg med at den neste romantiske komedien hun spiller i kommer ut til høsten. Der spiller hun sammen med Aaron Eckhart. Ifølge den internasjonale filmdatabasen er tittelen «Love Happens»...