«The Proposal», med Sandra Bullock og Ryan Reynolds i hovedrollene, har gått hen og blitt en av tidenes mest populære romantiske komedier. Den raket inn 34,1 millioner dollar i åpningshelgen i USA i juni, og nå er inntektene oppe i svimlende 154 millioner dollar. Ifølge The New York Times har filmen nå også passert «Sex and the City». Avisen henviser til oversikten fra Box Office Mojo som viser at «The Proposal» har plassert seg som nummer 19 på listen over de mest innbringende romantiske komediene. Listen toppes av «Pretty Woman», og «Sex and the City» ligger som nummer 20. Åpning

Filmen har dermed blitt Bullocks største suksess gjennom karrieren. Hun ble superstjerne etter «Speed» i 1994, og til sammenligning tjente den filmen 121 millioner dollar i hjemlandet. Her er hennes mest populære filmer rangert etter inntjening i USA:

1. «The Proposal» (154 millioner dollar)

2. «Speed» (121 millioner dollar)

3. «A Time to Kill» (108 millioner dollar)

4. «Miss Congeniality» (106 millioner dollar)

Romantikk

Her i Norge kan vi finne ut hva alt oppstyret dreier seg om når den får norsk premiere førstkommende fredag. Bullock spiller forleggeren Margaret Tate som tvinger den skrekkslagne assistenten Andrew Paxton (Reynolds) til å gifte seg med henne. Målet er å unngå at immigrasjonsmyndighetene sender henne tilbake til Canada.

Her er traileren: