Det gjenforente venstreradikale bandet var hovedattraksjonen under helgens T In The Park festival i England, og som ventet avsluttet de med en heftig versjon av signatursangen «Killing In The Name». Konserten var bandets første i England på åtte år, og ifølge NME benyttet bandet anledningen til å utdype sin tidligere kritikk av den sittende amerikanske presidenten.

Tale

I forkant av sangen «Wake Up» holdt vokalist Zach De La Rocha en liten tale til publikum og fortalte at bandet følte seg feilsitert av den amerikanske tv-kanalen Fox News etter en konsert i fjor.

– De påsto av vi hadde sagt at George Bush burde bli henrettet. Det sa vi aldri. Vi sa at han burde bli stilt for retten som krigsforbryter og hengt og skutt. Det var det vi sa. Og vi står for den uttalelsen ettersom de virkelige drapsmennene er Bush og Cheney og hele administrasjonen for alle livene de har ødelagt her og i Irak, erklærte De La Rocha.

Da bandet kom med sine uttalelser i fjor fikk det flere amerikanske kommentatorer til å reagere. Den konservative kommentatoren Ann Coulter mente blant annet at «bandet er tapere, deres fans er tapere, og det kommer mye vold fra venstresiden».