De gjør ingenting, mener ABC News, som har kåret topp fem blant kjendisene som er berømte for å gjøre nettopp dét – ingenting.

ABC mener følgende type folk hører hjemme på en slik liste:

— Jobben deres er til å misunne: Mye festing, fri flyt av drinker og hotellsuiter. Kvalifikasjoner? Å sprade på den røde løperen, smile til blitsregnet, repetere dette til det kjedsommelige.

Peaches topper

Listen har fått navnet «Topp 5: Berømt for ingenting», men det er selvsagt en overdrivelse. Alle på listen har jo gjort noe .

Peaches Geldof (20), for eksempel. Hun troner øverst på listen, og Bob Geldofs datter har både blitt fotografert toppløs, blitt arrestert for nasking og hatt et løssluppent forhold til rusmidler. Alt er behørig dokumentert.

Originalen

Nummer to er Paris Hilton (28). Rikmannsdatteren som er blitt et forbilde for ungjenter verden over etter å ha gjort lite annet enn å «miste» en privat sex-video i 2004. Men senere har hun jo både blitt TV-stjerne, gitt ut plate og spilt inn en rekke mer stuerene filmer. Ingen kan si hun ikke jobber for føden.

Videotrikset

Kim Kardashian (28) tar bronsen. Også hun ble kjent etter at en dristig hjemmevideo havnet på nettet.

Siden har hun slått seg opp med trenings-DVD-er og realityserien «Keeping up with the Kardashians». ABC nevner Kardashians velformede rumpe som et av hennes største fortrinn.

Klatrer

Brody Jenner (25) er Kim Kardashians stebror og første mann på listen. Han ble «kjent» gjennom mislykkede realityshow, og beskyldes nå for å date seg oppover kjendisrangstigen ved hjelp av andre realityfolk og nå sist: Playboy-modellen Jayde Nicole.

«Årets far»

Kevin Federline (31) runder av topp 5-listen. Danseren ble berømt da han giftet seg med og umiddelbart satte barn på Britney Spears.

Etter den mye omtalte skilsmissen i 2006, holder Federline liv i kjendisstatusen ved å stille opp i ulike reklamekampanjer. Han kan også leve på tittelen «årets far» fra 2007, en tildeling han ifølge ABC kan takke sin noe ustabile eks-kone for.