Will Smith tok en pause fra promoteringen av sin kommende film «Seven Pounds» for å besøke syke barn. Det skriver kjendisbloggeren Perez Hilton .

Smith overrasket sine unge fans da han kom inn døra på barnesykehuset i Miami torsdag.

Barna ble overlykkelige over å se filmstjernen, som skrev autografer til alle. Smith tok seg også tid til å snakke med barna, og knipse bilder sammen med dem.

Delte ut gaver

Smith var i det gavmilde hjørnet, og delte i tillegg ut DVD-er og kosedyr til de syke barna.

Etter å ha delt ut gavene, skal Smith ha donert en generøs sum med penger til Miami Children's Hospital Foundation.

— Dypt rørt

Presidenten for stiftelsen, Lucy Morillo, ble glad for donasjonen.

— Vi ble dypt rørt over Will Smiths donasjon, og den ekte gleden og gode humøret han brakte til våre mange unge pasienter som er under behandling her, uttalte hun.

— Vi er veldig takknemlige for hans hjetelige støtte, og er beæret over å ha en så berømt person som en del av vår familie her på Miami Children's Hospital family, fortsatte Morillo.

Engasjert i humanitært arbeid

Smith er kjent for sitt humanitære arbeid, og har fått med seg hele familen til å bidra. De har donert penger til flere formål gjennom Will and Jada Smith Family Foundation.

Will Smiths seneste film «Seven Pounds» kommer på kino i Norge 6. februar 2009. Filmen er laget av produsentene og regissørene bak Smiths film «The Pursuit of Happiness» fra 2006, og beskrives som et emosjonelt drama.