De to britiske superstjernene har oppnådd stor suksess innen populærmusikken siden slutten av 70-tallet. Nå drister de seg imidlertid til å ta et artistisk steg til siden. De to skal fra i morgen, fredag, entre scenen i forestillingen «Welcome to the Voice» på Théatre Du Chatelet i Paris.

Stemme

Det er Costellos trofaste keyboardist, Steve Nieve, som har komponert operaen. Nieves kone, Muriel Teodori, har tatt seg av librettoen. Som seg hør og bør har den gamle popyndlingen Sting fått rollen som Dionysos. Rollefiguren er en arbeidskar som elsker opera. Forholdet hans til opera og til den kvinnelige hovedpersonen truer det kulturelle status quo, og dermed trer Costellos rollefigur inn for å opprettholde lov og orden. Costello spiller nemlig politisjef.

Stjerner

På Stings nettside forteller de to stjernene at de ser fram til utfordringen. Begge to bidro for øvrig da operaen ble innspilt på plate i fjor.

Det er viktig å av og til å utenfor din egen komfortsone for å se hva som skjer. Ingen av oss gjør dette ut i fra en følelse om at vi er bra noe til å gjøre opera nå. Vi er her for å lære noe, og det tenker jeg om det meste. Vi er her for å lære om hvordan vi kan utvide det vi gjør som rockesangere, sier Sting.

Costello er på sin side mest opptatt av hvor uvant det er å gjøre flere ting samtidig på scenen.

– Den største forskjellen er å løpe rundt på den helsikes scenen å gjør ting mens du forsøker å huske å synge musikken, sier han.