Marius, Mali og Katinka hadde en allianse som virket bunnsolid. Først måtte

— visste egenlit forvgberedt ogss på forhånd. skjønte det lbe meg som neste. de tre andre andre... satt bare og ko egentlig. ikke sjokk akkurat.

— løping 700-800 meter løpe og hente patroner som skulle hundekjøring 1 km. kjørte hundene opp til skytebanan skuting på ballonger. skyte ned de seks ballongene så løpe i mål.

— fungerte kjempebra - \ble veldig sterke samme. klart når to personer kan stoel på hverandre 100 prosent , visste det ville skje, de andre safgt de ville splitte oss.

— hehe. litt spesielt. blanda følfser. kjempa for å komme videre, bwegge to stekrt konskurranseinstik. ingen som holdt igken,en mot en.

— vinner mali?

mali var tidlig ern av mine sterkeste konkurranter, veldig fyssisk sterk tilå være jente, ti tilleg veldig smart.

slevfølgeleig min favoritt.

— har fult med sånn ganske mye fra det starta. visste hva du gikk til. over all forventing i forjold til sinnyke fnaturopplevelser underveis. alt gikk på skinner. egentlig en kasteball som gjør som produksjonene sier. absolutt over all forvantning. veldig rart. ting man har glemt og sagt. jeg er fornøyd på m+ten du framstilit på tv. mali og jeg ærlig og samtidig komme langt. for min egen del vikti gå være ærlig, mali

— tror det ekommer lengts medærlighet.

— ja,. mye har vært ganske tøft,. jeg og mali rel gode fysiske forutsetninger. var på den øde øya. jobbet mye mentalt. verste for min del. mangel på mat - det mentale.

— alle bortsett fra LInn har frmaståt veldig bra. sånn i ettertid god kontakt med alle. veldig sammensveiset gruppe opå tuyr. ikke muespill, men morsom, mange forskjellige personlige.

— ikkek utelatt - tror alle føler seg inkludert. de fleste syntes det var gøy med meg og mali. får et nært forhold til hverandre.

— ikke mali vinne?

ingen kommentar.

— nå sutderte økonomi fram til november. sdluttet. leser litt finans på siden - på utkikk etter jobb. bra jobbsøknad å være med i 71 gr nord. blitt kontaktet i ettertid og fått positive tilbakemeldinger,

— størst oppplevelsen på svalbard. forrige program topptur - ny ålesund hvor de færreste får dra til priviligert og.

bor sammen. fungerer kjempebra.

Marius Chr. H. Dietrichson,

Katinka L. Sundnes,

Benedicte Unhjem Johansen, født 15/9-73

Mali F. Nilsen, født 11/7-87

Wenche Godtskalksdotter Enes, født 30/6-68

Marius Chr. H. Dietrichson, født 8/6-87

Håkon Halstensen, født 16/7- 68

Deltagerne skal på en krevende padletur i Isfjorden på Svalbard. Et spennende og tøft oppdrag som blir vanskeligere enn antatt. Og så dukker det opp to isbjørner på et isflag like i nærheten...I tillegg til å padle langt skal de ta vannprøver som skal brukes til å bistå i forskningsarbeidet som foregår på Svalbard. Det skal vise seg å bli vanskeligere enn først antatt. De utsetter oppgaven i det lengste og skjønner etter hvert at de kanskje ikke rekker å komme i mål før tidsfristen.

Benedicte får betennelse i armen og når det blåser opp og bølgene blir store og iskaldt vann pisker dem i ansiktet, blir oppdraget svært tungt. Så dukker det opp to isbjørner på et isflak like i nærheten. En fantastisk naturopplevelse for deltagerne.

Det er bare fem deltagere igjen og alle øyner muligheten til å stå i en finale på Nordkapp og alle har ulike strategier for å nå målet.

Mali er merket som første duellant og den andre duellanten skal velges ut. Mali håper at det blir Benedicte som hun anser som den svakeste av de gjenværende deltagerne. Det verste som kan skje er at hun må kjempe mot Marius, som hun er blitt forelsket i…