Søndag slo avisen News of the world opp historien om hvordan faren til barnestjernen Rubina Ali (9) fra «Slumdog millionaire» skal ha prøvd å selge datteren til høystbydende.

Barnefar Rafiq Ali skulle angivelig ha tilbudt avisreporteren å adoptere Rubina for om lag to millioner kroner. Sjokknyheten gikk verden rundt.

Nå benekter Rafiq Ali historien.

— Alle disse beskyldningene er feilaktige. De ville sette opp en felle for meg og ta barnet mitt, sier Ali ifølge indiske The Times.

Skylder på ekskonen

Ali forteller at han ikke vet hvem som står bak «fellen», men tror at ekskonen kan være invovlert.

— Hun har tidligere prøvd å ta barnet fra meg.

Flere av skuespillerne i «Slumdog millionaire» lever i slum og fattigdom også i virkeligheten. Filmen har spilt inn mer enn to milliarder kroner verden over, men Rafiq Ali skal ha klaget over hvor lite som dryppet på de unge skuespillerne.

— De ga oss rundt 25.000 kroner, sier han ifølge News of the world.

Avisen står på sitt

Ali har også fortalt at han bare tjener tjue kroner dagen og at sju av familiemedlemmene må sove på gulvet. Han nekter likevel for å ha gått med på å selge datteren da han møtte avisreporteren, som var forkledd som saudiarabisk sjeik.

— De kontaktet meg og sa at de var blitt rørt av vår fattigdom. Sjeiken ville gjerne møte jenten min. Da vi møttes, snakket de om adopsjon. Men jeg nektet. Hvorfor skulle jeg selge datteren min, sier Ali.

News of the world fastholder imidlertid historien. Avisen har sendt ut en melding der de understreker at saken er grundig undersøkt og korrekt.

Foto: EPA