Hall var gift med Mick Jagger i 23 år. Nå bruker hun den leie erfaringen til å gi gode råd til sine døtre. Rolling Stones-frontfiguren Mick Jaggers utroskap var det som ødela ekteskapet med supermodellen Hall. Den nå 51 år gamle Hall er fremdeles en smule bitter over Jaggers eskapader, og sender titt og ofte stikk i retning eksmannen. Ifølge Contactmusic.com har hun nå gitt døtrene sine gode råd. Hovedrådet er å unngå å komme i kontakt med menn som Jagger.

— Nei, aldri. Men jeg tror ikke de ville gjort det heller. De har mye mer selvtillit enn det jeg hadde, og de har solide grenser. Det tok meg lang til å lære hvor mine grenser gikk, sier hun.

Jagger

Da The Rolling Stones var på vei mot stjernestatus i USA og England benyttet daværende manager Andrew Loog Oldham uttrykket «Would you let your daughter marry a Rolling Stone?» for å bygge opp under bandets ville image. Nå kommer det altså fram at Jerry Hall svarer et tydelig nei på spørsmålet.

— Jeg ble nok værende med ham lenger enn hva jeg burde, sier hun.

Noen vil sikker mene at Hall burde luktet lunten da de to ble sammen i 1980. Da var Jagger fremdeles gift med Bianca Jagger, et ekteskap som gikk i oppløsning nettopp på grunn av hans forhold til Hall. Jagger har sju barn, med fire kvinner.