Batman-feberen har herjet over verden store deler av 2008, og nå som støvet etter «The Dark Knight» begynner å legge seg har diskusjonen om en tredje film i serien blusset opp igjen. Selv om det enda ikke er bestemt om det kommer en oppfølger til «Batman Begins» og «The Dark Knight» har Batman-fansen sterke meninger om hvem som bør spille i en eventuell tredje film.

Depp

Et av navnene som oftest nevnes er Johnny Depp. Han har blitt tippet av flere til å spille The Riddler i en tredje film. Nå har også brukerne av det amerikanske videoutsalget Blockbuster stemt Depp opp på toppen av listen over favorittene til å spille skurker. Depp blir etterfulgt på listen av Angelina Jolie, og fansen vil helst se henne i rollen som Harley Quinn. Det har også blitt antydet at Jolie kan være et aktuelt navn i rollen som Catwoman.

Her er ønskelisten:

1. Johnny Depp

2. Angelina Jolie

3. Natalie Portman

4. Edward Norton

5. Keira Knightley

6. Daniel Day-Lewis

7. Philip Seymour Hoffman

8. Viggo Mortensen

9. Kevin Spacey

10. Clive Owen

Usikkert

Det er liten tvil om at Warner Bros ønsker seg en tredje film i serien, men regissør Christopher Nolan har foreløpig vært ganske så lunken. Overfor LA Times stilte han følgende retoriske spørsmål:

– Hvor mange gode tredjefilmer i en serie kan folk nevne?