Supermodellen Heidi Klum synes det er respektløst å flørte.Klum, som har barna Leni (5), Henry (4), Johan (3) og lille Lou på fire måneder, sier hun er så knyttet til sin syngende ektemann Seal at hun ikke engang ser på en annen mann.

– Jeg flørter ikke. Det er respektløst overfor din ektemann. Det vil jeg aldri gjøre. Jeg er veldig hengiven og han er likedan, sier hun.

Paret, som giftet seg i mai 2005, er så opptatt av hverandre at de gir hverandre sitt ja på nytt hvert år for å bekrefte sitt forhold.

– Vi er stille i et minutt og ser inn i hverandres øyne, sier hun til det amerikanske magasinet InStyle, der den 36 år gamle skjønnheten også sier at hun elsker å være gravid fordi det knyttet familien sammen.

– Alt handler om kjærlighet når du er gravid. Babyen blir elsket av deg, det blir elsket av din ektemann, av besteforeldrene, av barna dine. Og du blir elsket av alle, sier hun.

Heidi Klum innrømmet nylig at familien hennes kjempet for å tilpasse tilværelsen med en ny baby i huset.

– Det er så klart veldig tøft for meg for tiden fordi Leni, Henry og Johan vil fortsette å gjøre ting med sin mamma og pappa. De er virkelig ikke interessert i det faktumet at du akkurat har født. Seal og jeg arbeider mye fordi vi må dele alt mellom oss. Men det er storartet! Vi er veldig lykkelige og familien gir meg stor tilfredsstillelse, sier hun. (©NTB)