Under kveldens finale klarte en fan å klarte å komme seg på scenen under det spanske bidraget. Etter det Aftenposten kjenner til er en mann pågrepet etter Spaniabråket under finalen på Telenor Arena på Fornebu. Nå får Daniel Diges en ny sjanse.

Det har ikke skjedd at et land har fått opptre på nytt siden 1958. ## Scene-stunt

Det var allerede i sang nummer to, da Daniel Diges fremførte Algo Pequenito at en fan klarte å komme seg på scenen. Og like før Hviterussland gikk på scenen, kunne programleder Nadia Hasnaoui opplyse at det spanske bidraget får en ny sjanse. Vedkommende som kom seg opp på scenen er nå pågrepet av politiet

Ifølge utenlandske Eurovisionfans var mannen som kom seg opp på scenen i Telenor Arena, en mann som omtales som Jimmy Jump.

Jimmy Jump er en selger fra Barcelona som har gjort det til en livsstil å utføre spektakulære og uventede opptredener under store arrangementer.

Han er kanskje best kjent for stuntet under finalen i EM i fotball 2004 mellom Portugal og Hellas, da han løp inn på banen og kastet et Barcelona-flagg i ansiktet på Real Madrid-spilleren Luis Figo før han slengte seg inn i Hellas' mål og deretter ble bortført av vaktene.

Lynsjestemning

Den spanske fansen i Telenor Arena var i lynsjestemning, forteller Per Michael Tingvold Andresen i den norske MGP-klubben. Flere fans sparket etter Jump da politiet førte han ut av salen.

Mannen er kanskje best kjent for stuntet under finalen i EM i fotball 2004 mellom Portugal og Hellas, da han løp inn på banen og kastet et Barcelona-flagg i ansiktet på Real Madrid-spilleren Luis Figo før han slengte seg inn i Hellas' mål og deretter ble bortført av vaktene.