Hengende i et tau, med falsk blod rundt nakken, viste Angelina Jolie nylig hva hun er laget av. Skuespilleren gjorde scener for den kommende spionthrilleren «Salt» i New York, og måtte altså gjøre en halsbrekkende scene fra et helikopter. Høyt over gatene hang den mørke skjønnheten – og beviste dermed at høydeskrekk ikke er noe hun lider av.

Og til tross for lave temperaturer i metropolen var hun kun ikledd en skjorte i bomull samt svarte bukser, melder nettstedet Talk Entertainment.

Jolie skal ha fått flere besøk av familien på filmsettet, og Brad Pitt har nok litt å holde på med som hjemmeværende med parets seks barn, mens Jolie spiller inn filmen.

I den kommende filmen spiller Jolie en karakter ved navn Evelyn Salt: en CIA-agenten som vil renvaske navnet sitt etter å ha bli beskyldt for dobbeltspill med russerne – og medvirkning i et plott hvor målet var å ta livet av USAs president.

Rollen var opprinnelig skrevet for Tom Cruise, men ble senere omarbeidet og tilrettelagt for en kvinnelig karakter. Filmen får premiere i juli dette året dersom alt går etter planen. (©NTB)