Det er hektisk under prøvene når Idun Theater og Studentersamfunn setter opp Marc Camolettis kjærlighetskomedie "Boeing Boeing".

Forretningsmannen Bernard har tre elskerinner, alle flyvertinner som lander og reiser til forskjellige tider, og han sjonglerer dem ved hjelp av sin husholderske og stoppeklokke. Men når det oppstår forsinkelser, rakner all planleggingen når alle tre dukker opp i leiligheten samtidig.

I dag er det generalprøve på stykket, mens premieren er i morgen. 18 år gamle Maren Nygård spiller flyvertinnen Janet, som ifølge regissøren er "veldig seksuell".

— Det er en utfordrende rolle å spille, siden hun skal ose av selvtillit og sex. Å være en "sexbombe" på scenen er skikkelig merkelig. Jeg sa til foreldrene mine at de kunne komme og se hvis de ville, men helst ikke, sier hun.

I stiletthæler, rødt skjørt og knallrød leppestift inntar hun rollen som en av de tre flyvertinnene.

— Det hjelper med kostymet, da klarer jeg lettere å tenke at jeg skal være superdeilig på scenen, sier hun.

Kim Øverland Pettersen spiller rollen som Bernard som sjonglerer alle elskerinnene.

— Det er vanskelig, for jeg må hele tiden huske at jeg ikke spiller én rolle på scenen, men tre. Jeg er pjuskete med en, seksuell med en annen og underdanig med den tredje. Det er tungt å veksle hyppig mellom de rollene, sier han.

Etter premieren i helgen settes forestillingen opp hver dag fra 3. til 8. januar. Men først venter generalprøven.

— Det er kaotisk nå. Men sånn skal det jo være før en premiere, sier regissør Per Jonas Lie, som tok på seg jobben i siste liten.

— Ingen andre er vel gale nok til å ta på seg et slikt prosjekt i jula. Men det er en viktig tradisjon, sier han.