Den første sesongen av komiserien «Ugly Betty» har sjarmert både norske og amerikanske tv-seere. Serien, som tar for seg livet i et moteblad, har allerede fått flere priser. Til høsten ligger America Ferrera an til å vinne en Emmy.

Latinamerikansk

I helgen fikk selveste Betty nok en pris, under Imagen awards i Los Angeles. Utdelingen ble lørdag holdt for 22. gang og er en hyllest til latinamerikanerne i underholdningsindustrien.

America Ferrera fikk prisen som heter creative achievement.

Under utdelingen møtte flere av latino-stjernene opp. Fra «Ugly Betty» kom blant andre Ana Ortiz, som spiller Bettys søster – og Ricardo Antonio Chavira, som spiller Carlos Solis i «Frustrerte fruer».

Mer Betty i september

I USA er det ABC som sender «Ugly Betty», og snart kommer sesong to om livet til Betty, hennes vanvittige kollegaer og bortskjemte sjef Daniel Meade. Heller ikke i oppfølger-sesongen kan du gå ut fra at Betty får kontaktlinser eller en nese-korrigering. Serien er blitt populær nettopp fordi at hovedpersonen ikke følger skjønnhetstyraniet.

Den andre sesongen av «Ugly Betty» har premiere i USA 27. september. Den antas å vare til mai 2008. Her hjemme er det TVNorge som sender serien. Det er ikke klart når «Ugly Betty» er tilbake på norske skjermer.

Mer om «Ugly Betty» finner du på ABCs hjemmeside