Skuespiller Smith (38) har i flere år kjempet med E. Pierce Marshall — J. Howard Marshalls sønn - om arven som skal være på 14 milliarder kroner. I helgen døde Marshall junior (67) av det som skal være en brå og aggresiv infeksjon.

— Jeg er klar over at min tidligere ektemanns sønn, E. Pierce Marshall, er død. Media har kontaktet mine advokater for å forsøke å få en uttalelse fra meg. Men av respekt for hans families privatliv, vil verken mine advokater eller jeg gi noen kommentarer, skriver Smith på sine hjemmesider.

Anna Nicole Smith giftet seg med oljemilliardæren Marshall senior i 1994. Da var hun 26 og han 89. Etter at J. Howard Marshall døde, har familien til milliardæren med sønnen E. Pierce Marshall i spissen gjort det de kunne for å gjøre Playboy-modellen Smith arveløs. De mener Smith giftet seg med 89-åringen kun for pengenes skyld.

En beslutning fra en delstatsdomstol ga først familien rett, men senere, tidligere dette året, ga den nasjonale domstolen Smith rett til å fortsette kampen om arven.