KRISTIANSAND: De var litt vanskelige å finne i regnværet, hip hop-fansen. Trolig var ikke pøsregnet den perfekte anledningen til å vandre rundt i størrelse XXXL og få "finstasen" dratt gjennom søla. Men i kveld må blodfansen trolig belage seg på litt gjørme på joggeskoene likevel. Og de vi snakket med, gledet seg sånn til å se "Fifty" at de trolig tar gjørma med glede med på kjøpet.

— Vi er her egentlig bare for å se 50 Cent. Dette er stort! Han er jo en av de aller aller største, sier Nori Ahmed og Ronny Hushovd fra Vegårdshei.

Stilen er det ingenting å si på. Med bling både rundt håndleddene og i øret, er de to gutta virkelig kledt for anledningen.

Anders Emil Formo har til og med fått seg eget 50-cent smykke, og gledet seg også til å se helten på scenen på Idrettsplassen. Før høydepunktet fikk han med seg Hurra Torpedo i Bendiksbukta torsdag ettermiddag.

Robin Nordberg hadde på seg Wu Tang Clan-bukse, men det var 50 Cent som trakk han til Quartfestivalen torsdag. I tillegg skulle han få med seg Killer Mike, som spiller rett før headlineren på Idrettsplassen.

Fansen er på plass, blingen er i boks, nå gjenstår det bare å se om dagens mann selv dukker opp...