OSLO: Men først skal kristiansanderen prøve seg i rollen som operasjefens assistent Max i den kritikerroste farsen "Skaff meg en tenor!". Oslo Nye kjørte forestillingen med stor suksess høsten 2011, og har satt opp ekstraforestillinger fra 10. til 19. januar.

— Det blir veldig gøy. Forestillinger fikk gode kritikker da den ble spilt sist, og det er virkelig en morsom farse, sier Kaminski på telefon fra Oslo.

— Det har blitt mye pugging i det siste. Jeg satt opp til klokka 24 og pugget i går. Replikkene må pugges veldig ordrett, for de sies i et sinnssykt tempo og det må være presis. Det er vanskelig, men det kommer, sier 35-åringen.

Da farsen ble spilt sist, var det Ola G. Furuseth som hadde Kaminskis rolle. Sørlendingen setter sitt preg på rollen når han nå har overtatt den.

— Det blir litt annerledes når en annen spiller. Jeg gjør den i tillegg på min dialekt, så det blir en litt annen karakter. Jeg sier replikkene på min måte, selv om jeg går og står der han gikk og sto. Men jeg skiller meg ikke ut, sier Kaminski.

Siste forestilling er neste lørdag, og det blir Kaminskis siste opptreden ved Oslo Nye på en god stund. Skuespilleren har valgt å gå nye veier.

— Jeg har fått en tv-rolle, men jeg kan ikke si så mye om den, for det er ikke offentlig ennå. Men det er et skritt i en annen retning, så det blir gøy. Det er mulig det også blir en filmrolle, hvis jeg klarer å kombinere de to rollene, sier Kaminski, som stort sett har vært tilknyttet Oslo Nye siden han var med på forestillingen "Utlendingen" i 2005.